Loge Post Nubila Lux is een Vrijmetselaarsloge waarin sinds 1850 leden actief zijn         een boeiende en gezellige loge met een enorme variatie in levensbeschouwing, culturele achtergrond, beroepsuitoefening, leeftijden enzovoort...    Post Nubila Lux: achter de wolken schijnt het licht .... of vrij vert.: na duisternis licht!  

 

Werktafels

 

 

 

 

 

 

 

Hartelijk welkom bezoeker!

 

Wij zijn een jonge Loge waarbinnen al ruim 150 jaar vrijmetselaars actief zijn. Deze lange historie maakt dat er aan onze Loge een boeiende geschiedenis ten grondslag  ligt, welke een studie op zich waard is. 

 

Via deze site willen we ons graag voorstellen aan u, met als doel u een beeld te geven van de Vrijmetselarij in het algemeen en van Loge Post Nubila Lux in het bijzonder. 

 

Lees bijvoorbeeld de beschrijving van onze loge of zie welke activiteiten in onze agenda staan vermeld. Daarnaast kunt u de persoonlijke commentaren van enkele leden lezen, die u iets vertellen over de individuele beleving van het lidmaatschap. Ook treft u enkele foto's aan van de prachtige locatie van het logegebouw in het hartje van Amsterdam.

 

Hierbij dient vermeld te worden dat iedere man van 18 jaar en ouder Vrijmetselaar kan worden. Hoewel we als loge niet tÚ groot willen worden, want dat waarborgt een stuk gezelligheid en de unieke sfeer in de loge, staat onze loge zeker open voor nieuwe leden, dus mocht u ge´nteresseerd zijn, dan raden wij u van harte aan de contactpagina te lezen.

 

Links ziet een overzicht van alle onderwerpen op deze site. Blader er doorheen en leer ons nader kennen.......

 

 

 

 

 

 

 

Voor suggesties, opmerkingen en vragen met betrekking tot onze website

 kunt u een e-mail sturen naar onze Broeder  Webmaster

 

 

 

NB: Ten aanzien van figuren/afbeeldingen op deze website is - voor zover mogelijk - onderzocht of het copyright van toepassing is. Mocht er desondanks sprake zijn van een figuur waarop het copyright van toepassing is, laat het ons dan weten. Het betreffende figuur zal dan op verzoek worden verwijderd of na overleg worden gehandhaafd. Wij staan positief tegenover gebruik van figuren afkomstig van deze site voor mašonnieke doeleinden. Mocht u ons daaromtrent inlichten, dan stellen wij dat uiteraard op prijs.

 

In de periode van 22 november 2000 tot 22 november 2002 is deze site ongeveer 1700 keer bekeken. Dit komt dus neer op ongeveer 850 bezoekers/ pageviews per jaar. Voor meer uitgebreide bezoekersstatistieken kunt u terecht op de startpagina van deze website. Daar treft u linksonder aan de pagina een koppeling aan naar de pagina's van Nedstat, de organisatie die het internetverkeer over deze site bijhoudt.